Bedrukte aanstekers als promotiemateriaal gebruiken

Als organisatie ben je voortdurend op zoek naar mogelijkheden om de naamsbekendheid van je organisatie verder te vergroten. Des te bekender je organisatie immers is, des te meer potentiƫle klanten zal je ook naar je organisatie trekken! Reden genoeg om je organisatie op verschillende manieren te promoten. Een van de middelen die je kunt gebruiken bij het promoten van je organisatie is het gebruik van aanstekers. Aanstekers hebben mogelijk niks met je organisatie te maken, maar zijn wel een zeer effectief promotiemiddel. Aanstekers komen immers altijd van pas! Is het niet voor het roken van een sigaret, dan wel voor het aansteken van kaarsen in huis.

 

Online aanstekers bestellen en bedrukken

Tegenwoordig kun je aanstekers heel eenvoudig online bestellen. Er zijn verschillende webwinkels die aanstekers in verschillende soorten en maten aanbieden. Hierbij heb je de keuze uit luxe en minder luxe modellen, waarbij de prijs van de aanstekers uiteenloopt van nog geen euro per aansteker, tot een paar euro voor een aansteker. Niet alleen kun je de aanstekers heel eenvoudig online bestellen, ook kun je ze direct online laten bedrukken. Het bedrukken van de aanstekers zorgt ervoor dat anderen met de naam van je organisatie in aanraking komen en zo sneller op je website zullen kijken voor meer informatie over je diensten.

 

Het idee achter aanstekers als promotiemiddel

Buiten het feit dat aanstekers altijd van pas zullen komen, kun je deze op verschillende plekken uitdelen. Denk bijvoorbeeld aan festivals waar je vaak veel rokers treft, beurzen waar je actief bent met je organisatie, enzovoorts. Het idee achter de aanstekers is dat degene die een aansteker ontvangen hebben, deze doorgeven aan andere rokers die geen aansteker bij de hand hebben. Zo zal het aantal bezoekers wat het logo of de naam van je organisatie ziet flink groeien gedurende het evenement.

 

Leave a Reply