Cadeau tip

Bedrukte drinkbekers voor meer exposure

Op zoek naar een manier om uw onderneming en/of merk extra onder de aandacht te brengen tijdens uw evenement of feest? En wilt u hiervoor geen vermogen betalen? Denk dan eens na over het bedrukken van drinkbekers met uw logo of een tekst naar keuze. Bedrukte drinkbekers zijn een uitstekende manier om uw merk of onderneming bij uw gasten extra onder de aandacht te brengen. Daarnaast zal het ook erg veel bijdragen aan de aankleding van uw evenement of feest. Overal waar u kijkt zult u dan uw merk of onderneming terug zien komen. Echter is het begrip drinkbekers erg breed, er zijn namelijk vele soorten en formaten te verkrijgen. Welke moet u hebben?

Elke drank een eigen drinkbeker

Sinds iedereen andere wensen heeft en elk evenement/feest vraagt om andere drinkbekers zijn er vele verschillende soorten en formaten. Van 100ml tot 500ml en alles daar tussenin, en modellen met de kraag bovenin of onderin of geheel zonder kraag. Welke drinkbeker nou precies geschikt is voor uw evenement of feest hangt een beetje af van de drank die u gaat serveren.

 

Schenkt u bijvoorbeeld voornamelijk bier, dan is het meest gangbare model een drinkbeker van minimaal 200ml met de kraag bovenin de beker. Dit heeft te maken met dat de schuimkraag van het bier dan precies in de kraag van de drinkbeker valt. Of heeft u een nieuw product en wilt u mensen dit graag laten proeven? Dan is een drinkbeker van 100ml zonder kraag ideaal om te gebruiken als proefbeker.

Drinkbekers bedrukken

Door het gladde oppervlak van een drinkbeker zijn ze uitermate geschikt om te bedrukken met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo of een tekst naar keuze. Uw bedrijfslogo kan in de meeste gevallen full-colour gedrukt worden op de gewenste drinkbekers. Bent u toch meer geïnteresseerd in het bedrukken van koffiebekers? Ook deze zijn te voorzien van een full-colour bedrukking van uw bedrijfslogo of tekst naar keuze!

Leave a Reply