De leukste relatiegeschenken koop je online!

Voor organisaties is het heel gebruikelijk om zakenpartners en medewerkers aan het eind van ieder jaar een cadeautje te geven, vaak in de vorm van een re Veel organisaties kiezen hierbij voor een flesje wijn of een mooi bos bloemen. Wist je dat het veel origineler kan? In de afgelopen jaren zijn er steeds meer webwinkels ontstaan die verschillende soorten relatiegeschenken aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan relatiegeschenken voor specifieke branches, relatiegeschenken die je als promotiematerialen zou kunnen gebruiken, enzovoorts. Reden genoeg om voortaan verder te kijken dan een bos bloemen of een goede fles wijn!

Online relatiegeschenken bestellen en bedrukken

Tegenwoordig kun je relatiegeschenken niet alleen online bestellen, ook kun je ze direct laten bedrukken bij het plaatsen van de bestelling. Bedruk een relatiegeschenk bijvoorbeeld met je bedrijfsnaam, met de naam van de ontvanger van het relatiegeschenk, met een leuk logo, enzovoorts. Door een relatiegeschenk persoonlijker te maken wordt deze vaak beter ontvangen door zakenpartners en medewerkers. Tip: kijk eens bij de relatiegeschenken die specifiek voor jou branche bedoeld zijn! Hier vind je vaak leuke ideeën die aansluiten bij de interesses van je zakenpartners en personeel, maar ook bij de diensten die je organisatie aanbiedt. Denk bijvoorbeeld aan een usb-stick met een persoonlijke boodschap voor een IT-bedrijf.

Relatiegeschenken als promotiemateriaal gebruiken

Naast de mogelijkheid om de relatiegeschenken aan zakenpartners en medewerkers cadeau te geven, kun je er ook voor kiezen om de relatiegeschenken als promotiemateriaal te gebruiken. Kies bijvoorbeeld voor leuke zonnebrillen met het logo van je organisatie, die tijdens een festival uit kunt delen aan bezoekers. Ook de poncho’s zijn vaak erg populair op festivals, omdat deze altijd van pas komen als het weer minder goed is tijdens het festival! Door dergelijke relatiegeschenken als promotiemateriaal uit te delen zal een grote groep festivalbezoekers met de naam van je organisatie in aanraking komen.

 

Leave a Reply