Deel sleutelhangers uit op festivals en beurzen

Vind je het lastig om leuke promotiematerialen te vinden voor het vergroten van de naamsbekendheid van je organisatie? Maak gebruik van sleutelhangers als promotiemiddel! Sleutelhangers kun je tegenwoordig heel eenvoudig online bestellen, waarbij je de keuze hebt uit tal van verschillende soorten sleutelhangers. Er zijn in de afgelopen jaren steeds meer webwinkels ontstaan die sleutelhangers, aanstekers, zonnebrillen en verschillende andere promotiematerialen voor bedrijven aanbieden. Bij deze sleutelhangers kun je denken aan een simpel label, een leuke auto, een usb-stick als sleutelhanger, enzovoorts. Je kunt het hierbij zo duur en luxe maken als je zelf wilt!

Laat de sleutelhangers online bedrukken

Niet alleen bieden veel webwinkels sleutelhangers in tal van verschillende soorten en formaten aan, ook kun je de sleutelhangers direct online laten bedrukken. Waar je voorheen vaak langs een lokale drukker moest om een logo of bedrijfsnaam op promotieartikelen te laten drukken, is dat tegenwoordig al lang niet meer zo. Tegenwoordig kun je tijdens het bestelproces aangeven welke bedrukking je op de sleutelhangers wilt hebben. Laat bijvoorbeeld de naam van je organisatie op de sleutelhanger drukken, of kies voor de URL van je website. Zo is de kans groot dat de ontvangers van je relatiegeschenk thuis nog eens naar je organisatie zullen kijken.

Waar kan ik sleutelhangers uitdelen?

Er zijn verschillende momenten waarop je de sleutelhangers als promotiemiddel uit zou kunnen delen. Denk bijvoorbeeld aan een grote bedrijfsbeurs, waar ook veel andere bedrijven promotiematerialen aan bezoekers zullen geven. Een sleutelhanger komt altijd van pas! Is het niet voor het bundelen van sleutels, dan is het wel om als cadeautje aan kinderen te geven. De kans is hierdoor groot dat mensen je bedrukte sleutelhanger mee naar huis nemen.

Naast het uitdelen van bedrukte sleutelhangers op een bedrijfsbeurs zou je de sleutelhangers ook tijdens grote evenementen met jongeren uit kunnen delen. Denk aan een muziekfestival! Hier komen doorgaans duizenden jongeren op af.

 

Leave a Reply