e-smoker

e smoker bestellen

De e smoker is al een aantal jaren een groeiende trend die ook blijft door groeien. Uiteraard houd deze trend niet voor niets zo lang stand. Dat komt omdat steeds meer consumenten de voordelen van een e smoker in te zien. Bij het gebruik van een e smoker profiteert zowel je gezondheid als je beurs hiervan.

Wat is een e smoker?

Een e smoker is een relatief simpel elektrisch apparaat dat een nicotine oplossing verdampt. Als deze nicotine oplossing eenmaal verdampt is komt de nicotine in de bloedbaan van de gebruiker. Op die manier bevredigd een roker zijn nicotine verslaving zonder een zeer scha-delijk tabak sigaret te gebruiken.

E liquid

Een nicotine oplossing wordt ook wel e liquid genoemd door dampers. (gebruikers van e smoker) E liquid
s zijn verkrijgbaar in ontelbaar veel smaken, fruit, tabak, snoep, frisdrank en nog vele andere variaties. Al deze variaties zijn weer verkrijgbaar in vier verschillende nicotine gehaltes. De meest gangbare nicotine gehaltes zijn 0,6,12 en 18mg nicotine per ml e liquid.

Nu je weet dat e liquid verkrijgbaar is in verschillende nicotine gehaltes denk je natuurlijk welke is de beste voor mij, dat heb je goed gedacht. Het is namelijk belangrijk dat je het juiste nicotine gehalte gaat dampen. Doe je dat niet dan zal het dampen niet als prettig ervaren worden.

Iemand die een e liquid dampt die te veel nicotine bevat ervaart een naar gevoel in zijn keel, denk maar eens aan je eerste sigaret. Als het nicotine gehalte veel te hoog is kun je hier zelfs duizelig en in het ergste geval misselijk van worden. Is een van genoemde punten het geval ga dan één of twee stappen terug in het nicotine gehalte.

Damp je een e liquid die te weinig nicotine bevat dan blijf je maar door en door dampen en wordt je nicotine verslaving niet bevredigd. Als je niet uit kijkt ga je dan nog meer dampen dan je voorheen sigaretten gerookt hebt. Als je dat het geval is ga dan een stap hoger in het nicotine gehalte.

Het zal even zoeken zijn welk nicotine gehalte het beste geschikt is voor jou, om je op weg te helpen hebben wij een richtlijn samengesteld, ga van hier uit testen wat jou het beste bevalt.

0mg, voor stoppers of niet rokers
6mg, lichte light sigaretten/shag
12mg, standaard sigaretten/shag
18mg, sterke sigaretten/shag

Leave a Reply