discdrukken

Jouw CD, DVD of Blu-ray laten voorzien van een persoonlijke opdruk

Heb je iets op laten nemen op een CD of heb je ergens iets gefilmd dat je op een DVD wil zetten en graag wil uitdelen of verkopen aan familie, vrienden of derden, dan wil je de disc en ook het hoesje uiteraard ook voorzien van een mooie opdruk.

Vandaag de dag zijn er bedrijven die zich bezig houden met
het bedrukken van kleinere oplages CD’s, DVD’s en Blu-rays. Deze bedrijven werken veel al voor consumenten dus het aantal minimale af te nemen discs en hoesjes is niet heel hoog.

Ondanks dat ze voor consumenten werken en met kleinere oplages zijn de drukwerkzaamheden zeer professioneel en uiterst snel. De meeste bedrijven leveren al binnen 9 werkdagen de bedrukte items aan huis.

Bij bijna alle bedrijven die bedrukte discs aanleveren kun je jouw items voorzien van een persoonlijk ontwerp dat je zelf kunt ontwerpen in een online ontwerp studio. Je upload een aantal mooie foto’s en zet deze op de gewenste positie en indien gewenst voeg je nog een persoonlijke tekst toe en klaar is kees.

Vaak heb je de keuze uit verschillende soorten hoesjes, de meest gebruikte zijn; Slimcase, DVD hoes, Jewelcase en een Wallet case.

Vaak geldt er voor bedrijven die een groot aantal willen afnemen een speciale prijs en kunnen ze bij de meeste disc drukkers een ontwerp laten maken.

 

Leave a Reply