kerst2015

Lekker simpel, dat is wel zo speciaal

Als de feestdagen er weer aankomen, is de grootste zorg van alle bedrijven, wat gaan we dit jaar weer voor kerstpakket geven? Het is een sport geworden om met het origineelste en bijzonderste kerstpakket aan te komen bij je werknemers en connecties. De traditionele kerstpakketten zal je niet zo snel meer tegenkomen, maar misschien is dit juist wel een reden om deze dit jaar wel eens weg te geven.

Alle factoren aanwezig. Een traditioneel kerstpakket is een grote doos met allemaal lekkere hapjes en drankjes erin. Voordeel aan zo’n pakket is dat er voor iedereen wel iets bijzit wat hij of zij lekker vind. Stel dit is niet het geval, dan lust de familie van deze persoon wel pap van de lekkere dingen die erin gestopt zijn. Een traditioneel kerstpakket is bovendien een stuk goedkoper dan de kerstpakketten die hedendaags gegeven worden. Ook kun je een traditioneel pakket precies samenstellen zoals je zelf wilt. Natuurlijk kun je online veel webshops vinden waar de pakketten kant-en-klaar te bestellen zijn, maar het is natuurlijk veel leuker om het zelf te doen. De meeste supermarkten hebben met de feestdagen wel bepaalde kerstpakketten arrangementen. Je koopt dan een doos van een bepaalde grootte en kunt zelf kiezen wat er in deze dozen gaat. Zo heb je ook een stukje persoonlijkheid in het pakket gestopt en kun je bepaalde dingen, die bijvoorbeeld bij het bedrijf passen of populair zijn binnen het bedrijf, erin terug laten komen.

Zo kun je dus voor relatief weinig geld, iets persoonlijks samenstellen. Bij traditionele kerstpakketten weet je ook zeker dat het bijna altijd in de smaak zal vallen. Wie wilt er rond de kerstdagen nou geen grote doos met lekkere dingen ontvangen? Schaf de biologische kaasplankjes en pottensets dus maar af. De traditionele pakketten zijn weer helemaal hip. Meer info op http://www.kerstpakkettenkiezer.nl/

Leave a Reply