speelgoed

Ouderwets Speelgoed

Nostalgisch speelgoed, voor veel mensen ziet dit er veel mooier en beter uit om te kopen dan de enorme ladingen felgekleurd plastic waar de speelgoed winkels mee vol staan. Toch ziet dit plastic speelgoed er vaak wel aantrekkelijker uit voor kinderen, dan het prachtige kwalitatief goede houten speelgoed waar wij zelf mee zijn opgegroeid. En zeker de opa’s en oma’s moeten even slikken om enorme bedragen neer te leggen voor iets wat in hun ogen niet zo mooi is als dat het vroeger was. En daar heeft Djeco iets op gevonden.

Hip Houten Speelgoed

Djeco is van origine een Frans merk, het is voor velen zeer bekend, maar toch zijn er veel mensen die dit prachtige speelgoed niet kennen. Djeco Speelgoed online kopen gaat heel gemakkelijk. De keuze is groot en je kunt het bij een geselecteerd aantal shops in Nederland kopen. Dreumes enZo staat ook bekend om hun aanbod van Djeco speelgoed. Djeco staat erom bekend dat zij het speelgoed van vroeger weer opnieuw laten leven, maar dan wel in een nieuw jasje. In de collectie van Djeco vind je bijvoorbeeld mooie ouderwetse veelal houten trekdieren. Trekdieren zoals wij ze vroeger kenden. Echter zijn de houten trekdieren van Djeco zo mooi voor zien van kleuren en illustraties dat ze prima in het hedendaagse speelgoed beeld passen.

Djeco werkt veel samen met bekende illustratoren van over de hele wereld, zij worden ingehuurd om mooie tekeningen te maken voor op het speelgoed, maar ook om bijvoorbeeld de verpakkingen te ontwerpen. Want ook de dozen van het Djeco speelgoed zijn prachtig vormgegeven. Zo zijn er bijvoorbeeld mooie puzzels met de doos in de vorm van een eekhoorn of uil, of wat dacht je van een mooie prinsessen koets?

Leave a Reply