Sloggi for Men

Sloggi herenondergoed

Sloggi is in 1986 begonnen met het verkopen van herenondergoed en sindsdien is het merk niet meer weg te denken uit de wereld van de ondermode voor mannen. Sloggi is zelfs zo populair dat de bekende herenslip van Sloggi de meest gedragen slip voor mannen is. Sloggi heeft er over de hele wereld al meer dan een miljard van verkocht.

Sloggi valt onder het internationale ondergoedmerk van Triumph, dat al meer dan honderd jaar internationaal bekend staat om haar uitstekende kwaliteit.

Slimme materialen voor ultiem draagcomfort

Wat het ondergoed van Sloggi zo geliefd maakt, is het extra hoge draagcomfort, dat bijna geen ander ondergoedmerk kan evenaren. Er wordt een speciale techniek toegepast om het ondergoed zo soepel en elastisch te maken. Bij deze techniek, die core-spun wordt genoemd, wordt katoen om de lycra draad heen gespannen. Het grote voordeel van deze techniek is dat de stof de elasticiteit van lycra heeft en aanvoelt als katoen. Alleen het katoen in de stof komt in aanraking met de huid waardoor het huidvriendelijke materiaal ook zeer geschikt is voor de gevoelige huid. Deze slimme combinatie van materialen zorgt voor ondergoed dat zijn pasvorm niet verliest en dus heel lang gedragen kan worden.

Het Sloggi herenondergoed assortiment

Sloggi biedt ondergoed voor alle leeftijden en gelegenheden. Behalve de klassieke herenslip is er de boxershort (zowel in strakke als wijde modellen), de hipster en de short.

Voor sportieve mannen zijn er meerdere series om uit te kiezen, zoals de Basic, EverNew, Explorer, Match en Active serie.

Ook is er een speciale serie herenondergoed genaamd Urban, die dankzij een innovatieve aanpassingstechnologie heel goed de lichaamstemperatuur kan regelen, vocht kan afvoeren en kan afkoelen als de lichaamstemperatuur begint te stijgen. Het Urban ondergoed is daardoor uitermate geschikt voor tijdens het sporten en voor gebruik in de zomer of in een warm klimaat.

Sloggi verrast ieder seizoen weer met nieuwe kleuren en dessins volgens de laatste trends. Behalve klassieke kleuren zoals zwart, wit, blauw en grijs vind je ook regelmatig speelse dessins en opvallende kleuren in de collecties, zoals bijvoorbeeld streepdessins en gekleurde naden.

Levenslange garantie op de EverNew collectie

De EverNew collectie is gemaakt van een extra hoge kwaliteit katoen in combinatie met Lycra Extra Life, waardoor het ondergoed gegarandeerd in model blijft, ook na veelvuldig wassen. Het is een zeer comfortabel materiaal en bovendien huidvriendelijk en anti-allergeen omdat er geen chemische stoffen gebruikt worden bij de productie. Alle ondergoed van Sloggi voldoet aan strenge eisen wat betreft huidvriendelijkheid en daarom zul je in de andere series van Sloggi ook geen ondergoed aantreffen waarbij chemische stoffen zijn gebruikt.

Sloggi geeft je een levenslange garantie op ondergoed uit de EverNew collectie en belooft dat het ondergoed zijn elasticiteit zal behouden, zacht zal blijven, geen kleur zal verliezen, niet zal pluizen en ook niet zal krimpen. Zelfs als je Sloggi EverNew ondergoed in de droger droogt, zal het er als nieuw uit blijven zien.

 

Leave a Reply