Zomerjurkje

Zomerjurkjes 2016

Het is eindelijk zomer, en tijd om wat licht en luchtigs te dragen. En wat is hét item in de garderobe dat je dat op-en-top vrouwelijke gevoel geeft? Juist, de jurk! Zomerjurken met zwierige rokken en bloemetjesjurken. Er bestaat tegenwoordig ook een uitgebreide keuze aan andere modellen en printen, bijvoorbeeld de aztec trend en de Ibiza style. Ga voor een zomerse maxi jurk, een kort jurkje met peplum of een vrolijke lichtgroene zomerjurk! Met een zomerjurkje krijg je meteen een vakantiegevoel en deze jurkjes zijn natuurlijk ook super geschikt om naar het strand of een tuinfeestje aan te trekken.

Bell mouw jurkjes zijn weer helamaal in deze zomer! Met rode, witte, en kleurrijke stijlen met prints. Het zit hem in de details.

Metallics kun je op vele manieren dragen, ook een metallic jurkje kun je dit jaar toevoegen aan je zomergarderobe. Vooral gemengde metallics zijn in dit jaar. Rock deze trend door het combineren van verschillende kleurtjes metallics. Combineer een metallic jurk met metallic schoenen, tas en natuurlijk; een mooi laagje metallic nagellak.

Suède jurkjes. Iets in de textuur van suède, doet ins direct denken aan de jaren ‘70. Dit jaar zijn er naast suède button-down rokken, jassen en andere accessoires ook jurkjes van suède verkrijgbaar. Je kunt deze stukken dragen met een beetje boho flair of creëer een gestroomlijnde look door het combineren van je suède jurk met andere klassieke kledingstukken.

Jurkjes van geplooide stof.Er is niets meer ladylike dan een jurk of top die plooien heeft. Het dragen van zo’n licht en luchtig geplooid stuk geeft een speciaal voelt. Profiteer van deze trend en voeg een van deze mooie jurken en tops toe aan je garderobe.

Romantische maxi jurken. Het lijkt erop dat 2016 de flower power stijl uit de jaren ’70 op een eigentijdse manier doet terugkomen!. Deze romantische, flowy maxi jurk heeft een prachtig silhouet, en het kan op zoveel manieren worden gedragen.

Kort jurkje met peplum. De peplum trend is helemaal hot, als je kijkt naar de laatste zomercollecties. Maar wat is het precies? Peplum is een uitlopend stukje ruche dat op de heup valt. Deze vrolijke ruffle op een rokje of jurk legt dus een extra accent op je vrouwelijke vormen. Verkrijgbaar in vrolijke kleuren en prints of juist geheel zwart voor een stijlvolle night out. Dit jurkje vomt een mooie aanvulling op je zomergarderobe.

Leave a Reply